HipHop føde
du bliver hvad du spiser
.

Picture
"En homie, det er en homeboy. Det vil sige en af dem, som du kender inde fra Burger King af. Som der kommer tit og ikke bare kommer sådan i weekenden og spiser en lille cheeseburger eller noget. Det er en af dem der kommer hver dag og spiser et kæmpe whoppermeal sammen med dig! Bare sidder og hænger for vildt ud og tegner på dine skitser og sådan noget ikke. Du kommer ikke ind og får en small fries eller noget, du spiser fandeme et whoppermeal! det er en homie. (...) grænsen for, hvornår du er hiphopper den går derovre: ved indgangen til burger king. Det er det, der skiller fårene fra bukken"

Når det kommer til madvaner er der ingen tvivl: Burger King er og vil altid være kongen. (tænk lige over navnet).
God burgerstil: Dobbel-whopper-cheese og twisterfries


OBS OBS OBS! det er meget vigtigt at holde sig fra salat, hvis man ikke vil blive stemplet som bøsse.


Picture

Booze og drikkevarer

Picture
Og når nu man har købt sig en doubble-wopper-cheese m. twister fries, skal man også have noget at skylde ædelsen ned med? Der er kun en drik der er straight up nok til en ægte G.
Faxen er fast inventar i en hver Hiphoppers lomme og svælg. Og ikke noget af det der light pis, en rigtig g har brug for en større overflade hoesne kan hænge op af. Kig evt. under No go's, for at se hvad du IKKE skal gøre i denne verden af hip hop.

For at citere en gammel homie, Haaning:
"Har du lortesmag i munden så ta' en faxe til bunden"


Picture
Booze: Gin & Juice er dope shit...

"Rollin down the street, smokin indo, sippin on gin and juice
Laid back [with my mind on my money and my money on my mind]"
- Snoop Doggy Dogg, Gin & Juice