Graffiti

Graffiti, som er en af de fire grundelementer i Hip Hop'en, er en meget udbredt kunst og livsstil inden for subkulturen ud over rap. Kunsten udføres med spraydåser og patterns på vægge eller andre flader i offentligheden. I mange byer ses tags'ne og pieces'ne alle vægne, på lygtepælene, reklameskiltene og lign.
Gode steder i DK
Tag:
Et tag kan man forklare som sin egen, personlige, alternative underskrift. Det handler om at sprede sit ryg som "outlow artist" i hele byen. Ofte foregår bandekrige skriftligt mellem to "crews" via graffiti tags. Hvis man får et tag op et rigtigt godt sted, får man street respect fra andre bandemedlemmer. Det er oftest lavet med tuscher. 

Piece:
Mens et tag ikke behøver at være noget særligt kunstnerisk eller flot, er et piece en anden udtryksform. Et piece er et maleri malet med enten fri dåse eller efter skabelon, men der bruges altid cans (spraymaling). Kreativitetsniveauet er oftere meget højere i et piece end i et tag. Hvor imod tags som handler om at få de fede locations handler det her om at vise sine kunstneriske skillz (-that killz).


Throw ups:
Et Throw up er en mellemting mellem et piece og et tag, det er et meget hurtigt og u-detaljeret piece, et throw up på et sygt spot giver mere credit end et tag! Det er ofte i to farver og laves med cans


How to:
Man skal altså
først bombe byen med tags og throw ups så du bliver lagt mærke til, derefter skal du lave nogle helt vilde pieces! Så er respekten sikret!!!

          Tag:
Picture
  Piece:
Picture
          Throw up:
Picture