Tracks til den ægte Hiphoper

Der er ikke noget der skriger poser som en hiphoper der ikke kan sine tracks, så vi vil her vise jer nogle af dem i bare skal kunne for at være natural born Gangsta.

Du skal vide hvor rappen kommer fra, og det betyder oldschool. Check Sugarhill gang og Grandmaster Flash, specielt The message, en sang om the real life i ghettoen, og rappers delight, en sang man kan bounce til.

Du skal også kunne dit Gangster Rap. Hvis du ikke er gangster, så bliver du nogles bitch, og så er der ikke så meget ved livet på streeten mere. Her skal du fyre fuldt op for bassen i dit ride, og blaste NWA, Wu-Tang-Clan, Method man, Ice Cube Tupak og Biggie Smalls og smide nogle håndtegn. Hiphop kommer fra ghettoen, og du skal bevise at du er autentisk straight up G.

Når man skal play it cool, så er det på tide at man fyre sin chronik og skrue fuldt op for noget Pimp Rap. Her har man Snoop, Pharell, og Fifty cent at læne sig op af. Hvem har ikke scoret Hoes til tracks som "Drop it like its Hot" og "Candy shop".

Og når man nu befinde sig i Dk, skal man også have sit danske på plads. Blast noget LOC, Johnson, og Uso imens du hylder Bangersne for 8210, eller groove til noget Malk de Kojn, Jokeren og den Sorte Skole.