Mack-rap
.

Bedst beskrivende Mack-rap, er nok blot at sige én ting:
Bitches n' hoes.

Mack-rap er den mest populære genre inden for hip hop, da den har mest appeal til shows som MTV, The Voice o.l. Den er baseret på den type hip hop, som stammer fra de mere "hårde drenge" i områderne, ved vest- og østkysten. 

For at du kan blive Mack-rapper, skal du nok til at tage dig sammen. Glem alt om skole, du tjener din løn ved at sælge piger, og købe dem i "The Candy Shop", for at citere en fitty-cent sang. Du gror guldtænder istedet for voksentænder, og på en eller anden underlig måde bliver du skudt 6 gange, medvirker i pornofilm, og skriver tekster med Snoop Dogg. Så er den i kassen.

Jeg kan med godt mod henvise dig, min kommende bitch-slapper, til Blingguiden, her på siden. Her finder du de nødvendige råd.

Igennem tiderne, har der været meget beaf omkring oprigtigheden i Mack-rap, kontra den mere brutale Reality-rap. Men for os her på redaktionen, er Mack-rap en vigtig genre. Det er her, hvor vi skiller hundene fra kattene. 

Så tag dit bedste bling bling på, og gå ud og skyd nogen bros og do some bitches, for nu det Mack-time.Eksempel på en ofte lavet fejl inden for Mack-rap. Tag aldrig fejl af din bitch.
Picture
Picture