Masters of Paint!

Den første paint master er Banksy. Banksy er cool fordi han er atypisk, han laver ikke normale pieces og tag, han laver street art!
Han er meget samfundsorienteret og viser det aktivt i sin kunst. Han er bl.a. meget mod krig, kapitalisme, politi og overvågning.
De nederste 3 billeder er fra Palestina muren, og viser på en lettere humoristisk måde hvordan han vil have den revet ned.
Selv om banksy måske ikke er den sygeste hip hoppere er der al mulig grund til at give fuld respekt til ham, peace out!

Mins og Monsters of Art (MoA)

Monsters of Art, mest kendt som MoA, er det største graffiti crew i Danmark og blev startet af maleren Mins i starten af 90'erne. De betragtes af myndighederne som den mest vandaliserende graffitigruppe på landsplan og har kostet dsb et trecifret millionbeløb i omkostninger til afvaskning af fortrinsvis s-tog. Fremtrædende medlemmer som har eller stadig inkluderer, er blandt andre Mins, Les, Anac, Terror, Kegr, Psy, Raw, Trick, Mach, Sabe, Moes, Game m.fl. der igennem tiden har været nogle af de mest aktive hardcore togmalere i danmark. Senere er flere nye graffiti malere blevet hvervet til crewet for at videreføre navnet.

Danske malere!

Selvom de allerstørste malere ikke er danske, så har vi et ganske livligt graffitiliv her i Danmark. Vi har blandt andet Bates, KegR, Sabe og Husk mit navn, som nogle kæmper inden for det danske graffiti miljø. Desuden støtter steder som Christiania og Roskilde festivalen op om graffiti ved at give graffiti malere mulighed for at udtrykke sig uden fare for at blive pågrebet.
Der findes også indtil flere steder i København hvor der er opstillet mure specielt til formålet.
Desuden er der også et meget aktivt street art liv omkring specielt nørrebro.